Mantra Zang cirkel

11jun19:0021:30Mantra Zang cirkelYogasite, Breda

Evenement details

Op zaterdag 11 juni gaan we samen verdiepend mantra’s zingen bij Yogasite in Breda.

Mantra’s zijn heilige klanken en teksten uit verschillende spirituele stromingen. Een mantra is afgestemd op specifieke energieën van het universum. Het zingen van deze klanken nodigt de energieën van de mantra’s uit.

Het zingen van mantra’s kunnen je helpen om je over te geven aan het grotere geheel, wat dit ook voor jou betekent. Een moment om dankbaar te zijn en om je dienstbaar op te stellen.

De trilling van de mantra’s brengt ons direct terug in een helderdere staat van zijn.Er ontstaat een voelbare atmosfeer van liefde, verbinding, veiligheid en rust die ons voedt en vervuld van binnen. Je gaat weer opgeladen naar huis.Dit is een moment van stilte en diepgang met jezelf en in verbinding met anderen.

Het gaat er niet om hoe mooi je kunt zingen, maar om de uiting van klanken, iets wat iedereen kan!Je bent vrij om mee te zingen, te luisteren, liggen, dansen of om simpelweg te zijn. Alles is welkom.

***Wat je kunt verwachten***

We openen de avond met een geleide meditatie om de dag los te laten en terug bij onszelf te komen.

Tussen de mantra’s door zullen er momenten van stilte zijn. Hierdoor kunnen we voelen wat de mantra’s in ons doen waardoor we dichter bij onszelf kunnen komen.

Ik zal met jullie delen wat de mantra’s betekenen zodat we kunnen verdiepen in deze ervaring.

***Over Joyce***

Joyce heeft altijd een diepe commitment gehad voor haar spirituele belichaming en voor het creëren van een harmonische wereld en samenleving in balans met de natuur.

Geleid vanuit haar sterke intuïtie heeft ze zich verdiept in verschillende spirituele stromingen en heeft ze geleerd bij verschillende teachers en sjamanen. Ze is erop gericht om zichzelf en anderen thuis te brengen in hun liefdevolle essentie.

Ze heeft zich lang verdiept in de klanken, betekenis en energetische uitwerking van mantra’s van verschillende stromingen. Al sinds 2018 geeft ze mantra cirkels in Breda en nu ook in samenwerking met het nieuwe spirituele platform van de Lotus Tribe.

***Lotus Tribe***

Deze avond wordt georganiseerd vanuit het nieuwe Lotus Tribe platform, in samenwerking met Mantra & Kirtan Nederland en Eigentijds Nederland. De avond is voor iedereen van alle leeftijden toegankelijk.

***Tickets***

Ticketprijs: 17,50 (+servicekosten)

Ticketshop: https://hipsy.nl/shop/3445-mantra-zang-cirkel

***Praktische informatie***

Inloop: 19:00
Start Mantra cirkel: 19:30
Einde Mantra cirkel: 21:30
Ruimte om na te kletsen tot: 22:00

Locatie: Yogasite Breda

Adres: Doctor Struyckenstraat 165, 4812 BC Breda

Er is gratis water en biologische kruidenthee beschikbaar.

Tijd

(Saturday) 19:00 - 21:30(GMT+02:00) View in my time

Locatie

Yogasite

Doctor Struyckenstraat 165, 4812 BC Breda