loader image

april, 2023

21apr19:0022:00AanbevolenLezing: Van Terra naar TaraBewegen van 3D naar 5D

Evenement details

๐–๐š๐ญ ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ค๐ž๐ง๐ ๐๐ž ๐Ÿ๐ซ๐ž๐ช๐ฎ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ฉ๐ฅ๐š๐ง๐ž๐ž๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐š๐ง๐๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐จ๐ง๐ฌ ๐›๐ž๐ฐ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง?
๐„๐ง ๐ก๐จ๐ž ๐ค๐ฎ๐ง๐ง๐ž๐ง ๐ฐ๐ข๐ฃ ๐ฆ๐ž๐ž๐›๐ž๐ฐ๐ž๐ ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐๐ž ๐Ÿ๐ซ๐ž๐ช๐ฎ๐ž๐ง๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐ž๐ซ๐ก๐จ๐ ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐จ๐ง๐ณ๐ž ๐ฉ๐ฅ๐š๐ง๐ž๐ž๐ญ?
๐‡๐จ๐ž ๐ค๐š๐ง ๐๐ž ๐ค๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ข๐ง๐๐ข๐ง๐  ๐ฆ๐š๐ค๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐š๐ฅ ๐ก๐ž๐ญ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐จ๐ง๐ฌ ๐ก๐ž๐ฅ๐ฉ๐ž๐ง ๐ง๐š๐š๐ซ ๐ž๐ž๐ง ๐ง๐ข๐ž๐ฎ๐ฐ ๐›๐ž๐ฐ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง?

Kom naar de nieuwe lezing van Kees Schenk โ€˜โ€™van Terra naar Taraโ€™โ€™ en leer hoe je kunt leven in een nieuw bewustzijn op weg naar de nieuwe aarde.

De mensheid wordt wakker, zielen beginnen elkaar te herkennen en mensen verenigen zich om hun innerlijke wereld te transformeren. Wanneer wij steeds meer contact leren maken met de ongelofelijke kracht van compassie bewegen wij stap voor stap toe naar een wereld die gebaseerd is op liefde, leven en verbondenheid. De oude aarde, Terra, wordt dan getransformeerd naar Tara. De nieuwe Aarde.

Het is tijd om te leren samenwerken met elkaar en al het leven, en daarvoor hebben we een nieuw perspectief nodig. Veel van de huidige structuren in onze samenleving die niet dienend zijn voor al het leven zijn aan het omvallen omdat ze de omslag naar een nieuw bewustzijn niet kunnen realiseren.

Leer tijdens deze interactieve lezing wat jij voor jezelf kan doen om mee te bewegen met de veranderingen van de aarde en jouw plek in te nemen in de overgang naar een nieuw tijdperk. Een beweging van 3D-angst structuren naar een hoger liefdevol 5D bewustzijn waarin we de hemel op aarde realiseren.

Op deze avond zal niet enkel kennis gedeelt worden over dit onderwerp, je zal ook de kans krijgen om je eigen inzichten te delen en er zullen activerende meditaties gedaan worden tussen de informatie stromen door.

Tijdens de avond zullen we ingaan op het volgende:

  • Hoe kunnen we in afstemming met de frequentie van de aarde meebewegen naar een nieuw bewustzijn?
  • Wie en wat is Tara, en wat is de rol van deze godin en energie in de overgang naar een nieuwe aarde?
  • Wat is het verschil tussen de 3D, 4D en 5D aarde?
  • Hoe wij praktisch ons trillingsniveau kunnen veranderen
  • Hoe kunnen wij onze rol spelen in deze tijd van verandering? Om zo bij te dragen de ascentie van de mensheid en onze planeet.
  • Hoe kunnen wij gaan leven vanuit groepsbewustzijn, in afstemming met de rest van de mensheid?

Een avond waarin we gelijkgestemde zielen kunnen ontmoeten en ons bewustzijn kunnen verruimen met kennis en transmissies.

๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€

  • Budget ticket: โ‚ฌ15,- (gelimiteerd beschikbaar)
  • Early ticket: โ‚ฌ20,- (t/m 14 april)
  • Normale ticket: โ‚ฌ25,- (vanaf 15 april)
  • Supporter ticket: โ‚ฌ30

Ticket link: https://hipsy.nl/shop/12435-van-terra-naar-tara-bewegen-van-3d-naar-5d

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ
Inloop: 19:00
Start Interactieve Lezingl: 19:30
Einde Interactieve Lezing: 22:00
Ruimte om na te kletsen tot: 22:30

Locatie: School voor Tai Chi Chuan
Adres: M.P. Lindostraat 4, Utrecht
Er is water en kruidenthee beschikbaar.

Er zal tijdens de lezing ook een pauze zijn.

Tijd

(Friday) 19:00 - 22:00(GMT+02:00) View in my time

Locatie

School voor Tai Chi Chuan

M.P. Lindostraat 4

Organisator

Lotus Tribe

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X