Heb je behoefte aan meer individuele aandacht voor jouw processen?

Bij ons diverse aanbod van coaches en therapeuten vind je zeker iets dat past bij jouw huidige behoeften voor persoonlijke groei en ondersteuning.

De individuele begeleiding die je bij de Lotus Tribe ontvangt is gebaseerd op autonomie en professionaliteit. Onze coaches en therapeuten hebben ruime ervaring. Over de jaren heen hebben zij hun eigen methodes ontwikkeld. Ze zich in om jou te ondersteunen waar jij het nodig hebt.

Warme groet,
Lotus Tribe

Coaches

Roos ten Have

Adventure Coach

Roos is adventure coach en teamtrainer. Ze werkt vaak in de buitenlucht en gebruikt de kracht van het lichaam en de natuur om mensen in een korte tijd weer in contact brengen met hun speelse kern en eigen vertrouwen. Ze kan aanvoelen wat een persoon of groep nodig heeft en vertaalt dat naar creatieve en praktische opdrachten waardoor grenzen gevoeld en verlegd kunnen worden.

Catharina Elisa

Holistisch therapeut

Als coach helpt Catharina Elisa bij het herstellen van de verbindingen met het innerlijke zelf, de aarde en het universum. Door middel van aura readings, energetische healings, visualisaties en meditaties leert ze mensen hoe energie te laten stromen en weer volledig aanwezig te zijn in het lichaam. En zo te leven vanuit het hart in plaats van het hoofd. Daarnaast begeleidt ze vrouwen bij het verkrijgen van soevereiniteit over de
seksuele levensenergie. Waarbij veel aandacht wordt besteed aan baarmoederwerk.

Daphne Brouwer

Energetische Coach

Daphne kan je helpen, bij het spiritueel ontwaken, door weer te connecten met je lichaam. Daphne’s helende handen voor oude pijn of doorstroming en met energetisch coaching helpen je bij het disbalans welke je ervaart in je leven. Door middel van een anamnese van jouw energievelden, het doorlopen van je chakra’s, deze te stimuleren of te kalmeren, het zal je weer in het hier en nu brengen, zodat je jouw missie kan volbrengen. Alles is binnen “Hart” bereik.

Wij ontmoeten jou graag.
Neem contact met ons op via het Contactformulier!

Heb je een vraag, opmerking of idee?
Laat het ons weten, wij doen ons best om hier zo snel mogelijk op te reageren.

15 + 6 =

© 2021 Lotus Tribe     Design: Prayana Design