loader image

Heb je behoefte aan meer individuele aandacht voor jouw processen?

Bij ons diverse aanbod van coaches en therapeuten vind je zeker iets dat past bij jouw huidige behoeften voor persoonlijke groei en ondersteuning.

De individuele begeleiding die je bij de Lotus Tribe ontvangt is gebaseerd op autonomie en professionaliteit. Onze coaches en therapeuten hebben ruime ervaring. Over de jaren heen hebben zij hun eigen methodes ontwikkeld. Ze zich in om jou te ondersteunen waar jij het nodig hebt.

Warme groet,
Lotus Tribe

Coaches

Joyce Rainbow

Embodiment Guide

Joyce begeleidt Thee ceremonies en bied Soul Body Fusion ® sessies aan. Ze heeft een diepe commitment voor het creëren van een harmonische wereld en samenleving die in balans is met de natuur. Vanuit haar sterke intuïtie heeft ze zich verdiept in diverse spirituele stromingen en geleerd van vele tradities. Vanuit haar opgedane levenservaring heeft ze veel wijsheid ontvangen die ze deelt met anderen gedurende haar sessies en ceremonies. Op zachte en directe geeft ze jou de ruimte om jezelf te zijn en brengt ze je thuis bij jouw essentie.

Catharina Elisa

Holistisch therapeut

Als coach helpt Catharina Elisa bij het herstellen van de verbindingen met het innerlijke zelf, de aarde en het universum. Door middel van aura readings, energetische healings, visualisaties en meditaties leert ze mensen hoe energie te laten stromen en weer volledig aanwezig te zijn in het lichaam. En zo te leven vanuit het hart in plaats van het hoofd. Daarnaast begeleidt ze vrouwen bij het verkrijgen van soevereiniteit over de
seksuele levensenergie. Waarbij veel aandacht wordt besteed aan baarmoederwerk.

Laura da Represa

Human Design Coach

Laura is Human Design analist. Ze biedt consulten waarin het fundament ligt in het keuzes leren maken die werkelijk uit je essentie komen. Je autonome leven leven in plaats van geleefd worden, het loslaten en vrij-zijn van patronen die je belemmeren en een leven dat overeenstemt met jouw unieke trilling zijn hier het voortvloeisel van. Daarnaast helpt ze als co-organisator bij het organiseren van gatherings voor de Lotus Tribe.

Roos ten Have

Adventure Coach

Roos is adventure coach en teamtrainer. Ze werkt vaak in de buitenlucht en gebruikt de kracht van het lichaam en de natuur om mensen in een korte tijd weer in contact brengen met hun speelse kern en eigen vertrouwen. Ze kan aanvoelen wat een persoon of groep nodig heeft en vertaalt dat naar creatieve en praktische opdrachten waardoor grenzen gevoeld en verlegd kunnen worden.

Daphne Brouwer

Energetische Coach

Daphne kan je helpen, bij het spiritueel ontwaken, door weer te connecten met je lichaam. Daphne’s helende handen voor oude pijn of doorstroming en met energetisch coaching helpen je bij het disbalans welke je ervaart in je leven. Door middel van een anamnese van jouw energievelden, het doorlopen van je chakra’s, deze te stimuleren of te kalmeren, het zal je weer in het hier en nu brengen, zodat je jouw missie kan volbrengen. Alles is binnen “Hart” bereik.

Auke-Jan Ebbinge

Trauma & Life Coach

Afstemmen, invoelen, verbinding maken, openen en zakken in kwetsbaarheid zijn de eerste woorden die bij me opkomen als ik Auke zijn sessie zou mogen omschrijven. Hij brengt jou naar de diepte in jezelf en laat je weer herinneren hoe mooi het leven kan zijn. Auke brengt veel inzicht en diepgang en weet altijd precies wat er nodig is. Naast dat zijn focus ligt op het oplossen van de kern, leert hij je ook praktische tools die heel erg helpen in je dagelijks leven zoals bijvoorbeeld hoe te dealen met emoties en triggers. Truly life changing..

Noëlle Kabel

Meditatie Coach

Noëlle is gecertificeerd meditatie lerares en coacht internationaal. Ze biedt ondersteuning om steeds diepgaander met jezelf te verbinden, in ontspanning en met zelf-compassie. Samen smelten we emotionele ladingen en energetische blokkades voorgoed. We ontrafelen beperkende geloofsovertuigingen zodat je steeds meer jouw wijsheid en liefde kunt gaan belichamen.

Yvette Teeuwen

Art Sjamaan

Yvette is beeldend kunstenaar & art performer, actief met kunst optredens in binnen-en buitenland zoals in Finland, Portugal, Duitsland, US, Chili, India en andere landen. Zij is als art-sjamaan-coach verbonden aan de Lotus tribe.
Met haar lichaamskunst en haar stem zet zij vibraties neer die het publiek, of iemand die het in een 1 op 1 vorm ontvangt, doet uitnodigen zich te verbinden met zijn eigen energie, zijn eigen bron, zijn rauwe authenticiteit. Alignment van lichaam en zijnsenergie.

Wij ontmoeten jou graag.
Neem contact met ons op via het Contactformulier!

Heb je een vraag, opmerking of idee?
Laat het ons weten, wij doen ons best om hier zo snel mogelijk op te reageren.

10 + 8 =

© 2021 Lotus Tribe     Design: Prayana Design

X