Bij de Lotus Tribe hebben we een gepassioneerd team van teachers

Elke teacher voelt zich thuis in een ander domein, uiteenlopend van klanktherapie tot ademwerk, embodiment, energiewerk, sjamanisme, dans en meditatie.

Binnen de Lotus Tribe belichamen de teachers onze visie van gelijkwaardigheid, service en authenticiteit.
Ze bieden jou de ondersteuning om in jouw kracht te gaan staan. Laat je meenemen in ons diverse aanbod van groepswerk. Samen kunnen we meer dan alleen.

Warme groet,
Lotus Tribe

Teachers

Kees Schenk

Kees Schenk is de aansturende kracht achter de Lotus Tribe. Na jarenlang heel veel focus te hebben gelegd op het verbinden van verschillende groepen mensen wil hij een andere richting op gaan. Namelijk met een prachtig team een tribe opzetten voor mensen die klaar zijn voor een volgende stap in hun spirituele groei. Als medeoprichter, hoofd organisator en teacher bij de Lotus Tribe zal je hem tegenkomen in vele rollen. Hij ontmoet je graag.

Morris Krijger

Morris Krijger geeft les bij de Lotus tribe. Hij is in 2018 begonnen met een reis naar binnen en heeft in datzelfde jaar de Mannengroep Haarlem opgericht. Hij is nu drie jaar actief lid van een mannengroep en sinds een jaar actief mannenwerker. Hij houdt zich bezig met onderwerpen rondom intimiteit, grenzen en aanwezig zijn in contact. Daarnaast is werkt hij met het helen van trauma en is het zijn missie om mannen meer in contact met zichzelf te brengen.

Wij ontmoeten jou graag.
Neem contact met ons op via het Contactformulier!

Heb je een vraag, opmerking of idee?
Laat het ons weten, wij doen ons best om hier zo snel mogelijk op te reageren.

8 + 1 =

© 2021 Lotus Tribe     Design: Prayana Design