De nieuwe wereld van de Lotus Tribe

by | Jan 28, 2022 | Lotus Tribe, Visie | 0 comments

De Lotus Tribe opent zijn online deuren en biedt daarmee toegang tot een nieuwe wereld vol magie, verdiepende persoonlijke ontwikkeling en community. Maar wat maakt de Lotus Tribe zo speciaal? Hoe is het anders dan andere communities.

COMMUNITY PLATFORM

De Lotus Tribe heeft een community platform en deze is er exclusief voor mensen die hebben deelgenomen aan onze activiteiten. Binnen dit platform kan je een eigen account aanmaken, chatten met anderen en deelnemen aan één van onze groepen. In deze groepen kan je dan praten over en op de hoogte gehouden worden van de nieuwe ontwikkelingen binnen de Lotus Tribe en onze verschillende groepen binnen de community.

GROEPEN BINNEN DE LOTUS TRIBE

Zoals ik eerder deelde zijn er verschillende groepen binnen de Lotus Tribe. Dit zijn onze verschillende afdelingen, sommige groepen zijn publiek toegankelijk en andere groepen worden pas zichtbaar na deelname aan bepaalde cursussen, evenementen of wanneer je een bepaald rol hebt vervuld binnen de Lotus Tribe.

Denk hierbij aan het het zijn van een vrijwilliger op één van onze evenementen of heel goed advies geven. Onze diversiteit aan lotus groepen maakt de lotus tribe uniek, er is voor ieder wat wils.

– Earth Tribe | Waarom hebben we toch opnieuwe voor het woord tribe gekozen voor deze groep. Dit komt omdat de Earth Tribe de oudste stam van de aarde is. De Earth Tribe was er lang voordat wij er waren. Want alle bomen, planten en dieren zijn er deel van als ze met hun wortels verbonden zijn met de aarde. De Earth Tribe is dus niet onze stam, het is een stam waarvan we allemaal deel uit kunnen maken.

– Lunar Community: Bij de lunar community leren we te zakken in ons hara. Deze groep is er voor de mensen die leven met hun gevoel, zowel fysiek als energetisch. Samen bewegen we ons in het veld waarin we meer contact hebben met ons lijf en mystieke wereld van het voelen verkennen met onze community.

– We Are Starseeds | Als je gelooft in vorige levens en je gelooft dat er leven is buiten deze planeet. Waarom zou je dan zelf geen levens hebben gehad op andere planeten dan de aarde? Niet zo gek idee eigenlijk toch? Mensen die voelen dat ze leven hebben gehad op andere planeten zijn dan ook welkom in deze groep. Dit worden Star Seeds genoemd. Wij komen bij elkaar om ons te herinneren wie we zijn en hoe om te onderzoeken hoe we de talenten uit onze vorige intergalactische levens kunnen activeren en inzetten in de hedendaagse tijd.

– Vrouwenwerk | In deze groep kunnen we verbinden vanuit de baarmoeder, verbinden vanuit het hart. Samen in de magie van ons vrouw-zijn en alles wat dat belichaamt.

– Mannenwerk | In deze groep onderzoek en ervaar je wat het voor jou betekent om mens te zijn als man. Dit doen we samen met andere mannen met als richtlijnen dat we: waarachtig, open, kwetsbaar en zelf verantwoordelijk zijn, ook voor onze grenzen. We komen samen bij iemand thuis, een andere mooie binnenlocatie of in de natuur. Vanuit daar gaan de verbinding aan met elkaar en onderzoeken we onze binnenwereld.

Daarnaast hebben we ook groepen die verbonden zijn aan onze COSMIC AWAKENING gatherings MANTRA ZANG events, SACRED POLARITY events en een groep voor alle evenementen binnen de Lotus Tribe, LOTUS TRIBE EVENTS.

Verdiepende persoonlijke ontwikkeling

Ons groot deel van ons platform richt zich op verdiepende persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Wij doen dit zonder gebruik van externe middelen en leren je toegang te krijg tot je innerlijke wereld. Onderwerpen als zielenbewustzijn, 

Ook werken wij aan het opzetten van een mysterieschool voor lichtwerkers om extra verdiepende esoterische technieken, kennis en wijsheid over te brengen aan anderen die de wereld om hun heen willen ondersteunen met hun energie. 

Geschreven door: Kees Schenk