Lotus Tribe Gathering: Één Aarde

Hierbij nodigen we jou uit voor de zomer editie van de Lotus Tribe Gathering!

Op 24 t/m 28 augustus komen wij vijf dagen samen om te kamperen op landgoed de Zonnebloem nabij Winterswijk. Hier gaan we met een bijzondere groep mensen de verdieping in om ons te verbinden met ons ware zelf en elkaar.

Het thema van deze gathering is “Één Aarde’’, waarin onze verbinding met Moeder Aarde en de grotere familie die we als mensen zijn, centraal staat. Samen zetten we de intentie om bij elkaar te komen op een manier die bijdraagt aan een meer bewuste en verbonden wereld.

Wanneer we in verbinding staan met ons hart kunnen we ervaren dat we allemaal één zijn. Er ontstaat een verruimd bewustzijn waarin we als groep een belangrijke en diepgevoelde hartewens delen voor vrede, liefde en harmonie tussen alle levende wezens op onze planeet.

Tijdens deze gathering zullen we thema’s verkennen als: de verbinding met onszelf; leven in community (tribe); onze verbinding met de aarde en leven met de natuur; het verhogen van onze trillingsfrequentie en een reis maken door de vijf elementen.

We kijken ernaar uit om dit Lotus avontuur met jullie te ervaren.

***Wat is de Lotus Tribe?***

De Lotus Tribe is een community platform dat staat voor openheid, zuiverheid, innerlijke rust, belichaming en spirituele groei. Wij willen een afstemming creëren binnen de groep waarin we samen kunnen delen in liefde, verbinding en wijsheid.

Dit brengt tijdens onze gatherings een geaarde, serene, speelse en warme energie met zich mee. Samen komen we thuis in onszelf, op de plek en met elkaar.

***Over Landgoed de Zonnebloem***

Landgoed De Zonnebloem is een bijzondere plek waar je wordt uitgenodigd om even uit te rusten en contact te maken met de vele bijzondere plekken die het landgoed te bieden heeft.

De groene, ruime kampeerterreinen, het labyrint met de oude eik, het Engelen eiland, de kikkerpoelen, de pluktuin en natuurlijk de stralende gele zonnebloemen in de late zomer… Ze dragen de kracht en de wijsheid van het land en de mensen die deze plek zo liefdevol verzorgen.

Adres: De Slingerweg 14, 7115 AG, Winterswijk

***PROGRAMMA***

In de aanloop naar het evenement toe zullen we jullie meer bekend maken over het programma. Voor nu kunnen we alvast zeggen dat er dans, do-in yoga, meditatie, interessante lezingen, authentic relating, thee ceremonies, lichaamswerk, eye gazing, percussie, een wildplukwandeling, breathwork, mantra zingen en een feestelijke zaterdagavond op het programma zal staan.

***ETEN***

Over de catering voor dit evenement gaan we binnenkort meer bekend maken.

*** TICKETS & REGISTRATIE***

De onderstaande ticket opties zijn bedoeld voor 4 of 5 dagen overnachten in een eigen tent. Deze tickets zijn exclusief eten en inclusief het programma.

Voor enkele programma onderdelen kan wel een extra onkostenvergoeding gevraagd worden vanwege de verhoogde kosten die het programma onderdeel met zich meebrengt.

KAMPEERPLEK (5 dagen, 4 nachten, 24-28 augustus)

– Early kampeer ticket | €180 | t/m 1 juli

– Normale kampeer ticket | €200 | vanaf 1 juli t/m 10 augustus

– Late bird kampeer ticket | €220 | vanaf 10 augustus t/m start gathering

KAMPEERPLEK (4 dagen, 3 nachten, 25-28 augustus)

– Early kampeer ticket | €160 | t/m 1 juli

– Normale kampeer ticket | €180 | vanaf 1 juli t/m 10 augustus

– Late bird kampeer ticket | €200 | vanaf 10 augustus t/m start gathering

Registreer je nu voor deze gathering: https://tinyurl.com/LoTribAanm

Wil je drie dagen komen? Of heb je een andere vraag? Stuur dan gerust een mailtje naar info@lotustribe.nl We helpen je graag verder!

Aan het einde van dit evenement is er de mogelijkheid om een extra donatie te maken, voor degenen die meer te besteden hebben.

*Het is mogelijk dat er een gesprek met je wordt gehouden vooraf aan dit evenement indien wij dit aan de hand van je ingevulde gegevens belangrijk vinden. Om te kijken of dit evenement echt bij je past.

***BEREIKBAARHEID***

Het zal naar verwachting mogelijk zijn om van station Winterswijk te worden opgehaald en we zullen ons best doen om jullie met elkaar te verbinden voor de carpool.

***NATURAL HIGH + VEERTIEN DAGEN VOORBEREIDING***

Dit evenement is volledig natuurlijke high. Dit houdt in dat er geen drugs, plant medicijnen of alcohol gebruikt zullen worden. Bezoekers die we dit wel doen kunnen verzocht worden het terrein te verlaten.

Het is niet zo dat wij tegen dit soort middelen zijn, maar we kiezen er in deze gathering en in de voorbereiding naar het evenement toe voor om zo dicht mogelijk bij onze natuurlijk staat van zijn te blijven, daar de meest ideale omgang in vinden en vanuit daar toe te werken naar anderen lagen van bewustzijn. Dat wil zeggen, onafhankelijk van externe middelen die dit proces kunnen sturen en beïnvloeden.

We vragen daarbij ook je twee weken voor aanvang voor te bereiden door jezelf te onthouden van drugs, plant medicijnen (inclusief vloeibare cacao, rape, blauwe lotus). Ook in de vorm van microdosering. Dit omdat de effecten van deze middelen langere tijd in ons systeem kunnen blijven zitten en we tijdens dit event zo dicht mogelijk bij de natuurlijke lichamelijke energie willen staan.

We nodigen je uit om tijdens de twee weken voorbereiding voor de gathering ook te kijken of je een reiniging kan maken in andere aspecten van je leven. Denk hierbij aan het verminderen van verslavingen, niet roken, geen koffie drinken, meer water drinken, gezond eten en meer sporten. Alles wat je kan doen om jouw lijf in een afstemming te krijgen voor de energie die we samen gaan neerzetten. De helderheid in lichaam en geest die past bij de energie van de Lotus.

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/500624988454561