loader image

august, 2023

23aug(aug 23)13:3027(aug 27)17:00AanbevolenLotus Tribe Zomer GatheringDe wijsheid van het hart

Evenement details

๐—›๐—ถ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฏ๐—ถ๐—ท ๐—ป๐—ผ๐—ฑ๐—ถ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜„๐—ฒ ๐—ท๐—ผ๐˜‚ ๐˜‚๐—ถ๐˜ ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ ๐—ฑ๐—ฒ ๐˜‡๐—ผ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐˜ƒ๐—ฎ๐—ป ๐—ฑ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ผ๐˜๐˜‚๐˜€ ๐—ง๐—ฟ๐—ถ๐—ฏ๐—ฒ ๐—š๐—ฎ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด! ๐ŸŒ๐ŸŒˆโค๏ธโœจ

Op 23 t/m 27 augustus komen wij vijf dagen lang samen op landgoed de Zonnebloem nabij Winterswijk. Hier gaan we met een bijzondere groep mensen de verdieping in om ons te verbinden ons hart, de natuur en elkaar. ๐ŸŒป

Tijdens deze gathering zullen er onderwerpen voorbij komen als: leven vanuit je hart; innerlijke vervulling; leven in community (tribe); onze verbinding met de aarde; leven met de natuur; beter contact met je lichaam ervaren en het verhogen van onze trillingsfrequentie.

Wanneer we in verbinding staan met de liefde van ons hart kunnen we een dieper niveau van verbondenheid en eenheid ervaren met elkaar. Vanuit de energie van het hart zal en ruimte voor heling en wijsheid ontstaan. Waar een week lang de waardes van vrede, liefde en harmonie met het leven en elkaar kunnen ervaren.

We kijken ernaar uit om dit Lotus avontuur met jou te ervaren.

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ถ๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—Ÿ๐—ผ๐˜๐˜‚๐˜€ ๐—ง๐—ฟ๐—ถ๐—ฏ๐—ฒ? ๐Ÿง˜โ€โ™€๐Ÿง˜
De Lotus Tribe is een community platform voor alle leeftijden dat staat voor openheid,, innerlijke rust, belichaming, spirituele groei en een streven naar zuiverheid. Wij willen een afstemming creรซren binnen de groep waarin we samen kunnen delen in liefde, verbinding en wijsheid.
Dit brengt tijdens onze gatherings een geaarde, tevreden, vrolijke en warme energie met zich mee. Samen komen we thuis in onszelf, op de plek en met elkaar.

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—Ÿ๐—ฎ๐—ป๐—ฑ๐—ด๐—ผ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ญ๐—ผ๐—ป๐—ป๐—ฒ๐—ฏ๐—น๐—ผ๐—ฒ๐—บ ๐ŸŒป
Landgoed De Zonnebloem is een bijzondere plek waar je wordt uitgenodigd om even uit te rusten en contact te maken met de vele bijzondere plekken die het landgoed te bieden heeft.

De groene, ruime kampeerterreinen, het labyrint met de oude eik, het Engelen eiland, de kikkerpoelen, de pluktuin en natuurlijk de stralende gele zonnebloemen in de late zomer. Ze dragen de kracht en de wijsheid van het land en de mensen die deze plek zo liefdevol verzorgen.

Adres: De Slingerweg 14, 7115 AG, Winterswijk

๐—ฃ๐—ฟ๐—ผ๐—ด๐—ฟ๐—ฎ๐—บ๐—บ๐—ฎ๐Ÿคธโ€โ™€
Begin 2023 zullen we meer bekend maken over het programma van de komende Lotus Tribe Zomergathering.

๐—˜๐˜๐—ฒ๐—ป ๐˜๐—ถ๐—ท๐—ฑ๐—ฒ๐—ป๐˜€ ๐—ฑ๐—ฒ ๐—ด๐—ฎ๐˜๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐Ÿฅ—
Naarmate het festival dichterbij komt zullen we meer bekend maken over eten voor de komende Lotus Tribe Zomergathering.

๐—ง๐—ถ๐—ฐ๐—ธ๐—ฒ๐˜๐˜€ & ๐—ฅ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐ŸŽซ
De onderstaande ticket opties zijn bedoeld voor 4 of 5 dagen overnachten in een eigen tent. Deze tickets zijn exclusief eten en inclusief het programma.

Voor enkele programma onderdelen kan wel een extra onkostenvergoeding gevraagd worden vanwege de verhoogde kosten die het programma onderdeel met zich meebrengt.

๐Ÿ• ๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ธ (5 dagen, 4 nachten, 23-27 augustus)

  • Early kampeer ticket | โ‚ฌ190 | vanaf heden t/m 30 juni
  • Normale kampeer ticket | โ‚ฌ210 | vanaf 1 juli t/m 9 augustus
  • Late bird kampeer ticket | โ‚ฌ230 | vanaf 10 augustus t/m start gathering

โ›บ ๐—ž๐—ฎ๐—บ๐—ฝ๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฝ๐—น๐—ฒ๐—ธ (4 dagen, 3 nachten, 24-27 augustus)

  • Early kampeer ticket | โ‚ฌ170 | vanaf heden t/m 30 juni
  • Normale kampeer ticket | โ‚ฌ190 | vanaf 1 juli t/m 9 augustus
  • Late bird kampeer ticket | โ‚ฌ210 | vanaf 10 augustus t/m start gathering

Registreer je nu voor deze gathering via: https://tinyurl.com/lotuszomer2023

Wil je minder dan vier dagen komen? Of heb je een andere vraag? Stuur dan gerust een mailtje naar info@lotustribe.nl We helpen je graag verder! ๐Ÿ’Œ

Mocht je met camper willen komen, laat dit dan even weten. Je kan dan gewoon een kampeer ticket halen, wij regelen dat je dan met je camper op het terrein kan. ๐ŸšŒ

De Lotus Tribe Zomergathering is voor alle leeftijden toegankelijk.

Aan het einde van dit evenement is er de mogelijkheid om een extra donatie te maken, voor degenen die meer te besteden hebben.

*Het is mogelijk dat er een gesprek met je wordt gehouden vooraf aan dit evenement indien wij dit aan de hand van je ingevulde gegevens belangrijk vinden. Om te kijken of dit evenement echt bij je past.

๐—•๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ธ๐—ฏ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ต๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ ๐Ÿ›ฃ๏ธ
We raden je aan om bij deze gathering gebruik te maken van carpool. De locatie is lastig met OV bereikbaar en in geval van nood zal je naar verwachting van station Winterswijk opgehaald kunnen worden.

Bij carpoolen kan je de kosten splitsen en begint het avontuur van deze gathering nog wat eerder, wie weet maak je alvast wat vrienden onderweg.

Een paar maanden voor het evenement start zullen we voor jullie een carpool document opstellen.

๐—ก๐—ฎ๐˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฎ๐—น ๐—›๐—ถ๐—ด๐—ต + ๐Ÿญ๐Ÿฐ ๐—ฑ๐—ฎ๐—ด๐—ฒ๐—ป ๐˜ƒ๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฏ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ๐—ถ๐—ฑ๐—ถ๐—ป๐—ด ๐ŸŒž
Dit evenement is volledig natuurlijke high. Dit houdt in dat er geen drugs, plant medicijnen of alcohol gebruikt zullen worden. Bezoekers die we dit wel doen zullen verzocht worden het terrein te verlaten.

Het is niet zo dat wij tegen dit soort middelen zijn, maar we kiezen er in deze gathering en in de voorbereiding naar het evenement toe voor om zo dicht mogelijk bij onze natuurlijk staat van zijn te blijven, daar de meest ideale omgang in vinden en vanuit daar toe te werken naar anderen lagen van bewustzijn. Dat wil zeggen, onafhankelijk van externe middelen die dit proces kunnen sturen en beรฏnvloeden.

We vragen daarbij ook je twee weken voor aanvang voor te bereiden door jezelf te onthouden van drugs, plant medicijnen (inclusief vloeibare cacao, rape, blauwe lotus).
Ook in de vorm van microdosering. Dit omdat de effecten van deze middelen langere tijd in ons systeem kunnen blijven zitten en we tijdens dit event zo dicht mogelijk bij de natuurlijke lichamelijke energie willen staan. ๐ŸŒณ

We nodigen je uit om tijdens de twee weken voorbereiding voor de gathering ook te kijken of je een reiniging kan maken in andere aspecten van je leven. Denk hierbij aan het verminderen van verslavingen, niet roken, geen koffie drinken, meer water drinken, gezond eten en meer sporten. Alles wat je kan doen om jouw lijf in een afstemming te krijgen voor de energie die we samen gaan neerzetten. De helderheid in lichaam en geest die past bij de energie van de Lotus.

Extra informatie

Tenten kunnen opgezet worden bij aankomst

Je bent welkom vanaf: 11:00 – 23 augustus

Start tijd festival – Begin ceremonie: 14:00 – 23 augustus

Einde festival – Eind ceremonie: 17:00 – 27 augustus

โœจ๐Ÿง˜โค๏ธ๐Ÿง˜โ€โ™€โœจ

Tijd

23 (Wednesday) 13:30 - 27 (Sunday) 17:00(GMT+02:00) View in my time

Locatie

Landgoed de Zonnebloem

De Slingerweg 14, 7115 AG

Organisator

Lotus Tribe

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

X