Mantra Zang avond

29jan19:0022:00Mantra Zang avondZeist

Evenement details

Op zaterdag 26 februari gaan we een mantracirkel organiseren. In hartje winter komen we bij elkaar en gaan we samen zingen, begeleidt door Dirk Broenink.

Je bent vrij om mee te zingen, om te luisteren, simpelweg te zijn, liggen, of dansen.. Alles is welkom. We houden een pauze tussendoor, met wat lekkere (gezonde) versnaperingen en thee.

Tussen het zingen door zullen we elke keer in stilte zijn, om de mantra haar werk te laten doen. Hiermee komen we dichter bij onszelf en bij ons hart.

Mantra stamt als woord af van de Sanskrietwoorden Manasah (geest) en Tra (bevrijding, of verhoging van bewustzijn). Je zingt Mantra’s om je gedachten opzij te zetten. Er komt een trilling in je wezen die van hogere aard is dan hetgeen waar je normaliter mee vervult bent, en dat kan je zelfs fysiek voelen. De ruimte om je heen wordt gevuld met deze liefdeskracht en iedereen kan erop mee liften. Dat is de kracht van geluid.

Met een mantra focus je eigenlijk op iets groters dan jezelf (voor de een God, voor de ander het Universum, wat voor jou past). Het is vaak een woord of een woordcombinatie met een mystieke inhoud. De mantracirkel is een moment van stilte en diepgang met jezelf en anderen. Wat er ontstaat is eigenlijk niet in woorden uit te drukken. Je ervaart verbinding met elkaar, je ervaart dat je gevoed wordt van binnen. Je gaat volledig opgeladen weer naar huis.

Bij deze cirkels gaat het er absoluut niet om hoe mooi je kunt zingen, het gaat om de uiting van de klank en dat kan werkelijk iedereen! De cirkel is in een vredige, liefdevolle atmosfeer. Ben je benieuwd of dit ook iets is voor jou? Kom het eens uitproberen. Je bent van harte welkom om dit magische moment met ons te delen.

OVER DIRK
Dirk is al nu al enkele jaren op het ‘pad’. Het pad naar binnen. Daarbij zijn Mantra, Yoga, en Meditatie belangrijke tools die hij met veel passie onderzoekt. Daarbij deelt hij de vruchten heel graag met anderen.

LOTUS TRIBE
Deze avond wordt georganiseerd vanuit het nieuwe Lotus Tribe platform, in samenwerking met Mantra & Kirtan Nederland en Eigentijds Nederland. De avond is voor iedereen van alle leeftijden toegankelijk.

OVER DE C MAATREGELEN
Omdat het gaat om een levensbeschouwelijke bijeenkomst in een voor dit bestemd gebouw is deze wettelijk toegestaan tijdens de lockdown.Wij vragen je van hart tot hart om je eigen verantwoordelijkheid te nemen daar waar jij dat nodig of nuttig acht. Als jij voelt dat het beter is om niet te komen om gezondheidsredenen, doe dit dan ook niet, wij kunnen dan een complete refund bespreken.

TICKETS

Prijs: 17,50 (+ servicekosten)

Ticket link: https://hipsy.nl/event/1657-mantra-zang-avond-at-zeist

Er zijn 3 budgettickets beschikbaar voor 12,50, stuur ons een bericht via info@eigentijdsnederland.com als je hierin geïnteresseerd bent.

INFORMATIE

Adres: Lievendaallaan 2, 3705EB Zeist.

Er is gratis water en thee beschikbaar

Je bent welkom: 19:00

Aanvang: 19:30

Einde: 22:00

Tijd

(Saturday) 19:00 - 22:00(GMT+01:00) View in my time

Locatie

Heart of Gaia

Lievendaallaan 2, 3705EB Zeist