Sterrenbeelden meditatie avond: Ram

17apr20:2521:30Sterrenbeelden meditatie avond: RamDoe mee aan de jaar serie!

Evenement details

Wil jij meer mediteren in je dagelijkse leven?
Heb je interesse in de sterrenbeelden?
Wil je de kracht ervaren van mediteren met gelijkgestemden?

Op woensdag 17 april kan je starten sterrenbeelden meditatie jaar cyclus. Een heel jaar lang mediteren we elke maand op een van de twaalf sterrenbeelden uit de astrologische dierenriem. Een unieke meditatie-ervaring begeleidt door Nicholas Schenk.

Gedurende deze avonden krijg je:
– Een moment om op te laden en thuis te komen in jezelf
– Technieken om de kracht van de sterrenbeelden in jou te ontdekken
– Tools om te werken met de kracht van visualisatie
– Ondersteuning om jouw lichaam beter te leren kennen en hier dieper in te zakken
– Ervaar dit allemaal in de geborgen setting van een groep terwijl je thuis komt in jezelf.

Elke meditatie sessie is op basis van donatie en duurt ongeveer een 1-1,5 uur, inclusief een korte voor- en na sharing met de groep. De avonden zijn zowel als serie of los te volgen.

Voor beginnende en ervaren mensen die samen willen mediteren.

We kijken er naar uit om deze eerste avond samen met je te ervaren.

๐—ฆ๐˜๐—ฒ๐—ฟ๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐—ฏ๐—ฒ๐—ฒ๐—น๐—ฑ: ๐—ฅ๐—ฎ๐—บ

We beginnen de cyclus met het sterrenbeeld Ram, wat ook de start van de lente is en het element vuur.

De Ram neemt graag het initiatief, is zelfverzekerd en gaat ergens helemaal voor. Het is een echte krijger. En we zullen de energieke kwaliteiten van dit sterrenbeeld dan ook meenemen in de meditatie.

Naast in beweging komen leert het sterrenbeeld Ram ons ook om onze energie te beheersen, verwacht dus ook juist dat we met concentratie en in het moment aanwezig zijn gaan werken. De Ram leeft namelijk niet in zijn hoofd, maar leert om vanuit de aanwezigheid van zijn hart te leven. Hier gaan we ook mee oefenen gedurende deze eerste avond.

De eerste meditatie zal een sterke verbinding met het hart en de bloedsomloop hebben. En focust zich daarna op de ontspanning van de spieren en de rest van het lichaam. Ook zullen we leren hoe we onze energie en de liefde van ons hart door ons lichaam kunnen circuleren.

๐— ๐—ฒ๐—ฑ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ ๐——๐—ฎ๐˜๐—ฎ

Elke sterrenbeeld waarmee we werken vertegenwoordigt een aspect van het universeel mens zijn wat we kunnen gaan belichamen en elke avond bouwt voort op de vorige. Het is daarom prachtig en aan te raden om de volledig cyclus bij te wonen. Toch kunnen de avonden ook op zichzelf gevolgd wordt.

Ram – woensdag 17 april
Stier – woensdag 1 mei
Tweelingen – woensdag 5 juni
Kreeft – woensdag 3 juli
Leeuw (Lions Gate) – donderdag 8 augustus
Maagd – Woensdag 4 september
Weegschaal – Woensdag 9 oktober
Schorpioen – Woensdag 6 november
Boogschutter – Woensdag 11 december
Steenbok 2025 – Woensdag 8 januari
Waterman 2025 – Woensdag 5 februari
Vissen 2025 – Woensdag 5 maart

Mocht je een avond missen of niet kunnen dan is het mogelijk deze op een ander moment in te halen. Neem bij vragen contact met ons op via info@lotustribe.nl

๐—ข๐˜ƒ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ก๐—ถ๐—ฐ๐—ต๐—ผ๐—น๐—ฎ๐˜€ ๐—ฆ๐—ฐ๐—ต๐—ฒ๐—ป๐—ธ

Nicholas Schenk heeft een passie om mensen te verbinden met zichzelf en elkaar. Hij begeleidt al jarenlang meditaties voor kleine en grote groepen. Hij geeft les in mindfulness, stressreductie en diverse vormen van spirituele ontwikkeling. Hij heeft een achtergrond in boeddhisme, werken met sterrenbeelden en de chakraโ€™s. Wanneer hij meditaties geeft zijn dit ook dingen die je zal tegenkomen en ervaren.

โ€˜โ€™De afgelopen jaren heb ik lesgegeven over de twaalf sterrenbeelden aan vele groepen mensen. 2024 voelt als een mooi moment om samen een heel jaar de diverse sterrenbeelden door te gaan en diepe wijsheid die in elk sterrenbeeld zit naar buiten brengen en toegankelijk te maken voor iedereen.โ€™โ€™

๐—”๐—ฎ๐—ป๐—บ๐—ฒ๐—น๐—ฑ๐—ฒ๐—ป

Je kan je registratie ticket voor รฉรฉn avond, drie maanden of het hele jaar halen via de ticketshop. Aan deze registratie zijn vooraf geen kosten en geen verplichtingen verbonden. Je communiceert via de registratie enkel wanneer je verwacht aan te sluiten bij de meditaties.

De betaling in de vorm van een donatie vindt achteraf na elke individuele sessie plaats via een tikkie, doneren via directe overschrijving is ook mogelijk. Na je aanmelding krijg je hier meer informatie over.

Zo kan je een kleine donatie doen als je op dit moment wat minder financiรซle overvloed in je leven ervaart of een grote donatie doen als je een bijzondere ervaring hebt gehad en je financiรซle overvloed in je leven hebt.

Registratie:ย https://hipsy.nl/shop/51286-start-sterrenbeelden-meditatie-avonden-serie-ram

๐—ฃ๐—ฟ๐—ฎ๐—ธ๐˜๐—ถ๐˜€๐—ฐ๐—ต๐—ฒ ๐—ถ๐—ป๐—ณ๐—ผ๐—ฟ๐—บ๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ

Zoom space open: 20:20
Start meditatie avond: 20:30
Einde meditatie avond 21:30

Hou er rekening mee dat we een beetje kunnen uitlopen (max 22:00) als gevolg van een sharing of dat we samen nog even in de energie van de meditatie willen blijven. Mocht je op tijd weg moeten, laat dit dan vooraf weten.

De meditaties zijn als serie te volgen, maar het is ook mogelijk om hier los aan deel te nemen.

Mocht je niet bij de avond aanwezig kunnen zijn na je aanmelding laat dit ons dan tijdig weten via info@lotustribe.nl

Heb je verder nog vragen? Stuur ons gerust een mailtje naar info@lotustribe.nl, we helpen je graag verder!ย 

Tijd

(Wednesday) 20:25 - 21:30(GMT+02:00) View in my time

Locatie

Zoom