Zweethut dag

01oct10:0016:00Zweethut dagWervelend de herfst in

Evenement details

De stenen (onze voorouders) helpen te vertragen en te luisteren. Wat wil ontvouwen, wat wil er gezien, gehoord en gevoelt worden?

Sharing, de kracht van delen, ik ben in de groep en de groep is in mij. Wanneer je deelt met de stenen en de anderen stille getuigen zijn, kunnen je oren horen wat er vanuit de stilte wordt geantwoord.

Ik ken geen krachtiger medicijn dan de zweethut, die mij zo diep naar mijn eigen kern brengt en verbindt met mijn wortels en mijn omgeving, deel maakt van het grote geheel.

WAT GAAN WE DOEN?
Herfst Zweethut Ceremonie. In een tijd waarin binnen en buiten ons veel beweegt en het soms behoorlijk turbulent t is, helpt de zweethut vertragen en stilte in de storm te creëren.

Vooraf aan de zweethut doen we sharing en een vuurceremonie waarin we onze intentie aan het vuur meegeven.

Onze stenen worden verwarm in een pottenbakkersoven. Hiermee beperken we onze uitstoot (footprint) en rookoverlast naar de buren.

We ontmoeten je graag bij de stenen en het vuur.

  • Ceremonie begeleiding: Iris Meijer

OVER IRIS MEIJER
Mijn achtergrond? Indisch-Nederlandse roots, massage en de liefde voor water, vuur en stenen in mijn jeugd meegekregen. Verschillende teachings ontvangen van Elders over de hele wereld oa over de zweethut, vuur, water, klanken en de drum.

Mijn motto: Fluitend het leven door. Lucht geven aan dat wat speelt in het leven. Zo diep gaan als nodig en zo licht als het kan.
Ruimte geven aan je eigen klank.

TICKETS

Voel jij dat je erbij wil zijn? Haal je ticket dan via de link hieronder.

Zweet dag ticket: €55,- (exclusief service kosten)

Ticketlink: https://hipsy.nl/shop/20952-zweethut-dag-wervelend-de-herfst-in

EXTRA INFORMATIE

Wanneer: Zondag 1 oktober 2023

  • Tijd: 10.00 – 16.00 uur
  • Locatie: nabij Breukelen/Abcaude (adres volgt na aanmelding, parkeren kan op het terrein eigen terrein)
  • Investering: € 55,- incl thee, (vega)soep en een klein hapje na de zweethut. (Heb je een speciaal dieet, neem dan je een eigen lunch mee)

Tijd

(Sunday) 10:00 - 16:00(GMT+02:00) View in my time

Locatie

Nabij Station Breukelen