Zweethut dag

16jul10:0016:00Zweethut dagZomer Bloei & Groei

Evenement details

Zweethut dag – Sweet Summer Lodge

 

Het vuur helpt te verdampen, te laten bovenkomen wat verstopt is. De stenen helpen reflecteren, zodat we kunnen ervaren wat wil ontvouwen, wat er gezien, gevoelt en gehoord wil worden? Wat wil er tot uiting komen?

 

Sharing, de kracht van delen, ik ben in de groep en de groep is in mij. Wanneer je deelt met de stenen en de anderen stille getuigen zijn, kunnen je oren horen wat er in je leeft en vanuit de stilte wordt geantwoord.

 

Ik ken geen krachtiger medicijn dan de zweethut, die mij zo diep raakt, naar mijn kern brengt en verbindt met mijn wortels en het collectief. 

 

Daar waar water en vuur bij elkaar komen, ontstaat de magie. 

 

WAT GAAN WE DOEN?

Zomer Zweethut Ceremonie. Een Innerlijke reis naar  jouw essentie. Wat wil maakt jouw leven zoet of geeft nog een bittere nasmaak? Wat vertelt de zomer ons? Verbinding maken met de natuur en elkaar; zo binnen zo buiten.

 

Vuurvrouw: Liesbeth Groen

Ceremonie begeleiding: Iris Meijer

 

OVER IRIS MEIJER

Mijn achtergrond? Indisch-Nederlandse roots, massage, coaching en de liefde voor water, vuur en stenen in mijn jeugd meegekregen.  Verschillende teachings ontvangen van Elders over de hele wereld oa over de zweethut, vuur, water, klanken en de drum. 

 

Mijn motto: Fluitend het leven door. Lucht geven aan dat wat speelt in het leven. Zo diep gaan als nodig en zo licht als het kan. 

Ruimte geven aan je eigen klank.

 

TICKETS

Voel jij dat je erbij wil zijn? Haal je ticket dan via de link hieronder.

 

Zweet dag ticket: €55,- (exclusief service kosten)

Ticket link: https://hipsy.nl/shop/15342-zweethut-dag-sweet-summer-lodge

 

EXTRA INFORMATIE

– Wanneer:  Zondag 16 juli 2023 

– Tijd: 10.00 – 16.00 uur

– Locatie: vlak bij Breukelen/Abcaude, parkeren kan op het terrein eigen terrein)

– Investering: € 55,- incl thee, (vega)soep en een klein hapje na de zweethut. (Heb je een speciaal dieet, neem dan je een eigen lunch mee) 

Tijd

(Sunday) 10:00 - 16:00(GMT+02:00) View in my time