Zweethut dag - Winter Wonder

16dec10:0016:00Zweethut dag - Winter WonderNabij Wilnis

Evenement details

Het wonder van de winter. Boven de grond lijkt alles dor en levenloos. Maar onder de grond vind de stille groei plaats. Tijd voor reflectie, verstillen, dromen en boodschappen ontvangen.

De warme stenen helpt te smelten, te laten ontdooien wat in de winter grond verstopt is. Ze helpen te vertragen en te luisteren. Wat wil ontvouwen, wat wil er gezien en gevoelt worden? Wat wil er tot uiting komen?

Sharing, de kracht van delen, ik ben in de groep en de groep is in mij. Wanneer je deelt met de stenen en de anderen stille getuigen zijn, kunnen je oren horen wat er in je leeft en vanuit de stilte wordt geantwoord.

Ik ken geen krachtiger medicijn dan de zweethut, die mij zo diep raakt, naar mijn kern brengt en verbindt met mijn wortels en het collectief.

WAT GAAN WE DOEN?
Winter Zweethut Ceremonie. Een Innerlijke reis van dromen en stille groei. Wat vertelt de winter ons? Verbinding maken met de natuur en elkaar; zo binnen zo buiten.

Vooraf aan de zweethut doen we sharing en een vuurceremonie waarin we onze intentie aan het vuur meegeven.

Onze stenen worden verwarm in een pottenbakkersoven. Hiermee beperken we onze uitstoot (footprint) en rookoverlast naar de buren.

We ontmoeten je graag bij de stenen en het vuur.

⁃ Vuurvrouw: Liesbeth Groen
⁃ Ceremonie begeleiding: Iris Meijer

OVER IRIS MEIJER
Mijn achtergrond? Indisch-Nederlandse roots, massage en de liefde voor water, vuur en stenen in mijn jeugd meegekregen. Verschillende teachings ontvangen van Elders over de hele wereld oa over de zweethut, vuur, water, klanken en de drum. Daarnaast begeleid ik mensen in mijn eigen praktijk die ondersteuning kunnen gebruiken bij de verschillende levensfases.

Mijn motto: Fluitend het leven door. Lucht geven aan dat wat speelt in het leven. Zo diep gaan als nodig en zo licht als het kan.
Ruimte geven aan je eigen klank.

TICKETS

Voel jij dat je erbij wil zijn?

Zweet dag ticket: €55,- (exclusief service kosten)

Je ticket haal je hier: https://hipsy.nl/shop/28389-zweethut-dag-winter-wonder

EXTRA INFORMATIE

Wanneer: Zaterdag 16 december 2023

– Tijd: 10.00 – 16.00 uur
– Locatie: nabij Wilnis, exacte adres volgt na inschrijving. Parkeren op het terrein van Liesbeth.
– Investering: € 55,- incl thee, (vega)soep en een klein hapje na de zweethut. (Heb je een speciaal dieet, neem dan je een eigen lunch mee)

Tijd

(Saturday) 10:00 - 16:00(GMT+01:00) View in my time

Locatie

Nabij Station Breukelen