De 12 werken van Hercules | Online Drieluik

01aug19:3015(aug 15)22:00De 12 werken van Hercules | Online DrieluikHet ontwikkelingspad van ziel

Evenement details

Tijdens de online cursus ‘’De 12 werken van Hercules: ontwikkelingspad van ziel’’ bewandel je de weg van persoonlijke ontwikkeling via de 12 sterrenbeelden en leer je deze in diepte kennen.

Je leert via diverse stappen over hoe jij de kwaliteiten van de sterrenbeelden kan integreren die bij het universeel mens zijn horen. Door hier stap voor stap aan te werken kun je leren jouw ziel op aarde te incarneren en gaan leven vanuit je hoogste potentieel.

Het verhaal van de 12 werken van Hercules is hierin verweven en overlapt hierin met de 12 sterrenbeelden. Het is een unieke ontwikkelingsmethode voor het komen tot een nieuw bewustzijn.

De methode is gebaseerd op eigen astrologisch onderzoek en het werk van Alice A. Bailey, een van de grondleggers van de New Age beweging. Binnen de New Age staat het geloof dat wij als mensheid bewegen naar een nieuw tijdperk centraal.

Deze cursus is onderdeel van de voorbereiding van je lichaam, geest en ziel op de energie van de nieuwe tijd die komen gaat en dient ter ondersteuning van jouw overgang naar een nieuw bewustzijn. Als jij toe bent aan een volgende stap in je spirituele ontwikkeling en je wil daarin een laag dieper gaan, is deze cursus echt wat voor jou.

Warme groet,

Kees Schenk

WAT GAAN WE DOEN?
De cursus is online en wordt gegeven via Zoom. Je ontvangt tijdens de cursus een rijkdom aan informatie, praktische oefeningen en initiaties in de archetypes van de sterrenbeelden.

Je ontvangt ook een boekje met daarin extra informatie en oefeningen waarmee je thuis aan de slag kan Op deze wijze zal je sterrenbeelden in diepte leren kennen en ze in jouw systeem integreren.

OVER KEES SCHENK
Kees Schenk is oprichter van het Lotus Tribe platform. Als gepassioneerde waterman heeft hij een enorme drive voor het ontwikkelen van nieuwe ideeën en concepten, en het bij elkaar brengen van groepen mensen. Zijn specialisatie ligt in het vertalen van oosterse filosofie en westerse mystiek naar praktische lessen om jezelf te bevrijden en de volgende stap te zetten in jouw persoonlijke ontwikkeling.

Hij heeft een achtergrond in Tantrisch Boeddhisme, klanktherapie en heeft een breed scala aan workshops, therapieën en lezingen die hij geeft. Enkele van de onderwerpen waarin hij mensen begeleidt en waarover hij onderwijst zijn: aarding, lunar embodiment, het ware zelf, de 12 sterrenbeelden als een pad voor persoonlijke ontwikkeling, leven vanuit het hart, het beoefenen van mantra’s, lichtcirkels, bewegen naar een nieuwe bewustzijn, eye gazen en de 13 chakra’s.

DRIELUIK
Tijdens het eerste drieluik behandelen we elke les twee sterrenbeelden, in totaal zes dus. Deze eerste zes sterrenbeelden omvatten het beginstadium van het ontwikkelingstraject. Na deze te hebben doorlopen zal je de mogelijkheid krijgen om je pad te vervolgen, deze mogelijkheid bespreken we na het drieluik.

DATA
Deze cursus vind op dinsdag 1, 8 en 15 augustus plaats.

Mocht je wel willen meedoen aan deze cursus, maar de data komen je niet uit, laat dit dan gerust weten. We kunnen dan een volgend drieluik inplannen met jou en andere belangstellende.

DEELNAME OP BASIS VAN DONATIE
Deze cursus wordt gegeven op basis van donatie. Deze betaling in de vorm van een donatie vindt achteraf na de cursus plaats, na je aanmelding krijg je hier meer informatie over.

Je kan je registratie ticket voor de cursus halen via de ticketshop, aan deze registratie zijn vooraf geen kosten verbonden.

Registratie ticket link: https://hipsy.nl/event/19994-de-12-werken-van-hercules-ontwikkelingspad-van-ziel-online-drieluik

EXTRA INFORMATIE
Data: dinsdag 1, 8 en 15 augustus

Inloop 19:25

Cursus tijden: 19:30-22:00

Mocht je vragen hebben over cursus, stuur dan gerust een mailtje naar info@lotustribe.nl

De curus vind online via Zoom plaats.

Na je aanmelding nemen we een aantal vragen met je door en ontvang je vervolgens een zoomlink voor de eerste cursusavond.

Tijd

1 (Tuesday) 19:30 - 15 (Tuesday) 22:00(GMT+02:00) View in my time

Locatie

Zoom