Lunar Embodiment

26may19:0022:00Lunar EmbodimentOvergave aan je gevoel

Evenement details

Wil je meer overgave in je gevoelswereld ervaren?
Heb je behoefte om te zakken in je lijf en wil je meer ontspanning in je leven?
Zou je meer authenticiteit en diepgang in sociale connecties willen voelen?

Deze avond staat belichaming en het zakken in onze gevoelscentra centraal. Je krijgt de ruimte om in een geborgen setting de wereld van je gevoel te verkennen en leert hoe je meer vanuit overgave kunt gaan leven. Door middel van belichamings-oefeningen, sharing, meditatie, authentic relating en eye gazing krijg je toegang tot dieper lagen van jezelf en hoe deze te openen.

Tijdens deze workshop zal je de kans krijgen om te zakken in je innerlijke water waardoor je oordelen over wat je voelt los kan laten en je gehele gevoelswereld met meer zelfliefde zal kunnen ervaren.

Door je te verbinden met deze emotionele centra stem je je af op de kracht en energie van de maan in jezelf, dit zal ook je lichaam en je emoties afstemmen op de natuurlijke cyclus van de maan.

Je zal mogelijk ervaren dat delen van jezelf die verborgen liggen naar de oppervlakte komen. In dit proces kunnen gevoelens van liefde, overgave en rust door je hele wezen verspreid worden. Je krijgt deze avond de kans om jezelf op een dieper niveau te zien en te voelen.

De avond kent een rustige opbouw met eerst veel ruimte voor het zakken je eigen lichaam, om vervolgens ook met anderen aan de slag te gaan om je eigen innerlijke proces te verdiepen.

Ga mee op een reis waarin je de diepte van jezelf mag ontdekken en we ons verbinden met wie we werkelijk zijn.

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗞𝗲𝗲𝘀 𝗦𝗰𝗵𝗲𝗻𝗸
Kees Schenk is de oprichter van het Lotus Tribe platform. Hij heeft ruime ervaring in het geven van workshops over hooggevoeligheid, aarden, stressreductie, mindfulness, energetische ontwikkeling, authentieke expressie en diverse andere onderwerpen.

Hij is de afgelopen jaren steeds meer les gaan geven over onderwerpen die dichter bij zijn hart liggen zoals embodiment, boeddhisme en andere vormen van zingeving waarin hij oosterse wijsheden en westerse mystiek vertaalt naar praktische tools, en daaraan verbonden levenswijzen waarmee je een volgende stap kunt zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀
Early bird ticket: €20,- (t/m 18 mei)
Normale ticket: €25,- (vanaf 19 mei)
Budget ticket: €15,- (beperkt beschikbaar)
Supporter ticket: €30,- (ondersteun het event als je meer te besteden hebt)

Ticket link: https://hipsy.nl/shop/14447-lunar-embodiment-overgave-aan-je-gevoel

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲
Locatie: School voor Tai Chi Chuan
Adres: M.P. Lindostraat 4, Utrecht

Datum: vrijdag 26 mei

We bieden gratis water, kruidenthee en versnaperingen aan tijdens dit evenement.

Inloop: 19:00
Start workshop: 19:30
Einde workshop 22:00
Sluitingstijd 22:30

Wees welkom!

Tijd

(Friday) 19:00 - 22:00(GMT+02:00) View in my time

Locatie

School voor Tai Chi Chuan

M.P. Lindostraat 4