Zweethut dag

23apr10:0016:00Zweethut dagLente Kind Ontspringt

Evenement details

Het vuur helpt te verzachten, te laten bovenkomen wat in de grond verstopt is. De stenen helpen reflecteren, zodat we kunnen ervaren wat wil ontvouwen, wat er gezien, gevoelt en gehoord wil worden? Wat wil er tot uiting komen?

Sharing, de kracht van delen, ik ben in de groep en de groep is in mij. Wanneer je deelt met de stenen en de anderen stille getuigen zijn, kunnen je oren horen wat er in je leeft en vanuit de stilte wordt geantwoord.

Ik ken geen krachtiger medicijn dan de zweethut, die mij zo diep raakt, naar mijn kern brengt en verbindt met mijn wortels en het collectief. 

Daar waar water en vuur bij elkaar komen, ontstaat de magie. 

WAT GAAN WE DOEN?

Lente Zweethut Ceremonie. Een Innerlijke reis van groei en bloei. Wat zijn we aan het planten en willen we tot ontwikkeling laten komen. Wat vertelt de lente ons? Verbinding maken met de natuur en elkaar; zo binnen zo buiten.

⁃ Vuurvrouw: Liesbeth Groen

⁃ Ceremonie begeleiding: Iris Meijer

OVER IRIS MEIJER

Mijn achtergrond? Indisch-Nederlandse roots, massage en de liefde voor water, vuur en stenen in mijn jeugd meegekregen.  Verschillende teachings ontvangen van Elders over de hele wereld oa over de zweethut, vuur, water, klanken en de drum. 

Mijn motto: Fluitend het leven door. Lucht geven aan dat wat speelt in het leven. Zo diep gaan als nodig en zo licht als het kan. 

Ruimte geven aan je eigen klank.

TICKETS

Voel jij dat je erbij wil zijn? Haal je ticket dan via de link hieronder.

Zweet dag ticket: €50,- (exclusief service kosten)

Ticket link: https://hipsy.nl/shop/11778-zweethut-dag-lente-kind-ontspringt

EXTRA INFOMATIE

Wanneer: Zondag 23 april 2023 

– Tijd: 10.00 – 16.00 uur

– Locatie: Nabij Station Breukelen (vanaf daar een bus of nog heel even met de auto) | Na aanmelding ontvang je de exacte locatie. Mail naar info@lotustribe.nl mocht je het adres vooraf aan je aanmelding willen.

– Investering: € 50,- incl thee, (vega)soep en een klein hapje na de zweethut. (Heb je een speciaal dieet, neem dan je een eigen lunch mee) 

Facebook evenement: https://www.facebook.com/events/578942880950734

Tijd

(Sunday) 10:00 - 16:00(GMT+02:00) View in my time

Locatie

Nabij Station Breukelen