Lunar Embodiment

07apr19:0022:00Lunar EmbodimentSamen zakken in de hara

Evenement details

Wil je meer diepte, zachtheid en veiligheid in je emoties ervaren?
Wil je zakken in je lijf en meer ontspanning in je leven?
Verlang je naar ontmoetingen op een diepere laag en meer vervulling in connecties?

Tijdens de workshop Lunar Embodiment krijg je de ruimte om in een geborgen setting je innerlijke wereld verkennen en leer je hoe je dieper in de Hara en je sacrale centrum kunt zakken. Door belichamings-oefeningen, sharing, meditatie en eye gazing leer je toegang te krijgen tot dieper lagen van jezelf en hoe je daarin te openen.

In onze Hara en het sacrale gebied van ons lichaam kunnen de diepere lagen van onszelf en ons creatieve potentieel gevonden worden. Dit zijn plaatsen waar onze inzichten, visioenen, en creativiteit opgeslagen liggen, en waar we diepe integratie en verwerking kunnen ervaren die essentieel is voor ons leven.

Door je te verbinden met deze heilige emotionele centra stem je je af op de energie van de maan in jezelf, die daarmee ook je lichaam en je emoties zal afstemmen op de natuurlijke cyclus van de maan.

Tijdens deze avond kunnen delen van jezelf die in je verborgen liggen naar de oppervlakte komen. In dit proces kan liefde, genezing en veiligheid door je hele wezen verspreid worden. We krijgen deze avond de kans om onszelf op een dieper niveau te zien en te voelen, en dit te delen met anderen.

Ga mee op een reis waarin je de diepte van jezelf mag ontdekken en we ons verbinden met wie we in ons diepste wezen zijn.

𝗢𝘃𝗲𝗿 𝗞𝗲𝗲𝘀 𝗦𝗰𝗵𝗲𝗻𝗸
Kees Schenk is de oprichter van het Lotus Tribe platform. Hij heeft ruime ervaring in het geven van workshops over hooggevoeligheid, aarden, stressreductie, mindfulness, energetische ontwikkeling, authentieke expressie en diverse andere onderwerpen.

Hij is de afgelopen jaren steeds meer les gaan geven bij onderwerpen die dichter bij zijn hart liggen zoals embodiment, boeddhisme en andere vormen van zingeving waarin hij oosterse wijsheden en westerse mystiek vertaalt naar praktische tools, en daaraan verbonden levenswijzen waarmee je een volgende stap kan zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

𝗧𝗶𝗰𝗸𝗲𝘁𝘀
Early ticket: €20,- (t/m 31 maart)
Normale ticket: €25,- (vanaf 1 april)
Budget ticket: €15,- (beperkt beschikbaar)
Supporter ticket: €30,- (ondersteun het event als je meer te besteden hebt)

Ticket link: https://hipsy.nl/shop/12341-lunar-embodiment-samen-zakken-in-de-hara

𝗣𝗿𝗮𝗸𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗶𝗻𝗳𝗼𝗿𝗺𝗮𝘁𝗶𝗲
Locatie: School voor Tai Chi Chuan
Adres: M.P. Lindostraat 4, Utrecht
Adres: Singelsteeg 2, Utrecht

Datum: vrijdag 7 april
We bieden gratis water, kruidenthee en versnaperingen aan tijdens dit evenement.

Inloop: 19:00
Start workshop: 19:30
22:00 Einde workshop
Sluitingstijd 22:30

Wees welkom!

Tijd

(Friday) 19:00 - 22:00(GMT+02:00) View in my time

Locatie

School voor Tai Chi Chuan

M.P. Lindostraat 4